Ontruimingen/ Ontboedelen

Wij ruimen huizen leeg voor mensen die van groot naar klein of in zorgcentra gaan wonen. Ook werken wij juist voor de kinderen wanneer de ouders overleden zijn. Woningopfrisser.nl werkt samen met particulieren, maar ook met bewindvoerders, notarissen, makelaars, pandeigenaren. Heel vaak vertrekken mensen uit een woning en blijven er zoveel spullen over, dat men niet meer weet waar ermee te blijven. Soms verlaten mensen huurwoningen en moeten deze in originele staat opgeleverd worden. Woningopfrisser.nl voert dit werk voor deze mensen uit. Volledig gericht op zoveel mogelijk hergebruik van de spullen en met duidelijke betrouwbare communicatie en prijsstelling. Het komt geregeld voor dat wij een woning bekijken, soms via foto’s, soms tijdens een huisbezoek, en daar een meubelstuk zien staan waarvoor wij een afzetkanaal kennen. Op deze manier is er ook voor de klant nog iets te verdienen.

Alles is gericht op hergebruik!

Het belang van woningopfrisser.nl zit in het hergebruik. Het grootste deel van de inboedel heeft nauwelijks economische waarde en de klanten weten dat zelf ook best wel. Maar soms zijn de spullen ook gewoon nog te goed om zomaar op de stort te laten verbranden. Woningopfrisser.nl heeft circulaire economie (herbruikbaarheid van producten en grondstoffen maximaliseren en waarde vernietiging minimaliseren)  en hergebruik als speerpunt van het bedrijf gemaakt. Veel van de spullen krijgen bij ons een tweede bestemming of worden geschonken aan goede doelen wereldwijd.  Dat garandeert hergebruik. Daarnaast komt er uit elke boedel ook ‘niet direct herbruikbaar materiaal’, waarbij zoveel mogelijk hergebruik wordt nagestreefd wordt. Een voorbeeld: een gebruikt matras raak je aan de straatstenen niet kwijt. Maar matrassen kunnen wel goed hergebruikt worden. Het binnenwerk kan eruit gehaald worden en daar kan men bijvoorbeeld na bewerking weer isolatiedekens voor woningisolatie van maken.

                 

        

                                    

Vaak krijgt de bezemschone oplevering van een woning een vervolg. Verhuurders of instanties eisen bijvoorbeeld een nette afgewerkte wand. Als er paars behang geplakt is, moet dat er soms af van de verhuurder. Of de nieuwe bewoner wil de wanden, plafonds en dergelijke netjes in kleur gesaust hebben. Of wanneer de verhuizing plaats heeft gehad voor een particuliere klant, dan wil men de woning verkoop klaar maken zodat alles er netjes uitziet voor kandidaat-kopers of nieuwe huurders.

                                  

kantoor

kantoor

                                 

.